Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:35 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Μαϊος 2017 18:56

Τα παιδιά του 14ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου έπαιξαν και δημιούργησαν στην έκθεση “Παιχνιδοϊστορίες”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παιχνίδι σημαίνει αφήνω τα παιδιά  ελεύθερα να δημιουργήσουν, να επικοινωνήσουν, να συνεργαστούν και να καλλιεργήσουν κριτική σκέψη. Όλα αυτά ένιωσαν τα παιδιά του 14ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου που ξεναγήθηκαν στο χώρο της έκθεσης Παιχνιδοϊστορίες: Παιχνίδια στην Αιτωλοακαρνανία 1940-2010 που φιλοξενείται στο χώρο της Παλιάς Δημοτικής Αγοράς Αγρινίου και διοργανώνεται από το Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών.

pol-paixnidoistories2

Οι μικροί μαθητές  ξεναγήθηκαν στο χώρο της έκθεσης αλλά κυρίως……δημιούργησαν και  έπαιξαν. Κατασκεύασαν χάρτινα καραβάκια με τη βοήθεια της συλλέκτριας  κύριας Νίνας Καρακώστα  και των φοιτητών ενώ όλοι μαζί έπαιξαν κουτσό, λάστιχο αλλά και σκυταλοδρομία με ποτήρια νερού.

pol-paixnidoistories3

“Θερμά ευχαριστούμε την κυρία Καρακώστα αλλά και τη Βιβή, τη Γλυκερία, τον Αλέξανδρο, τον Κωνσταντίνο, τον Παναγιώτη  και όλους τους υπόλοιπους φοιτητές του τμήματος που φρόντισαν  να περάσουμε μια απολαυστική και δημιουργική ημέρα. Επίσης ευχαριστούμε για τη βοήθεια τις κυρίες Νασοπούλου Γεωργία και Κοντοδήμα Μαρία υπαλλήλους του Κέντρου Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων του Δήμου Αγρινίου που με προτροπή του αντιδημάρχου κου Καλαντζή Κ. μας συνόδευσαν σε αυτή την εκπαιδευτική επίσκεψη, έπαιξαν και διασκέδασαν μαζί μας.”, καταλήγει η ανακοίνωση

pol-paixnidoistories4

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1434 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.