Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:32 μμ
 
wm small
Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 17:28

Νίκη για τις κορασίδες του Πήγασου, 40-61 τον Άρατο Κιάτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον πρώτο τους αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στο Αντίρριο, τα κορίτσια του Πήγασου νίκησαν τον Άρατο Κιάτου με 40 – 61. Οι Κορασίδες του Πήγασου πιο έμπειρες, σίγουρες για τις επιλογές τους κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Άρατου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες (15-17, 10-11). Με την έναρξη της 3ης περιόδου ο Πήγασος πίεσε περισσότερο στην άμυνα με αποτέλεσμα να πετύχει αρκετούς πόντους από αιφνιδιασμό και να κτίσει μια διαφορά ασφαλείας (9-22). Στο τέλος ο Άρατος ρίσκαρε με σκοπό να μειώσει τη διαφορά και να διεκδικήσει τη νίκη, αλλά οι κορασίδες του Πήγασου με την εμπειρία τους αντέδρασαν σωστά και κατέκτησαν τη νίκη.

Προπονητές: Ρηγογιάννης Δημήτρης – Ναούμης Βασίλης.

Αγωνίστηκαν: Παπαροϊδάμη Ε., Μπακή, Λιάπη Β. 4, Τασούλη 15, Παπαροϊδάμη Δ. 21, Πιστιόλα 18, Βλάχου, Κατερινοπούλου 2, Μπλαχούρα 1, Καραπιπέρη, Γρηγορίου, Λιάπη Δ.

Άρατος Κιάτου – Πήγασος 40 – 61

Στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής οι Κορασίδες του Πήγασου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Έσπερου Πατρών, ο οποίος διαθέτει μια πολύ ταλαντούχα και έμπειρη ομάδα, προκειμένου να σημειώσουν τη 2η νίκη τους στην διοργάνωση.

Πρόγραμμα 2ης Αγωνιστικής Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων.

16:00: ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ – ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
18:00: ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΗΓΑΣΟΣ – ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

Διαβάστηκε 1569 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.