Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:51 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 18:38

Ναυπακτος: Εγκαινιάστηκε το Σάββατο του Λαζάρου στον πολιτιστικό χώρο Art Lepanto έκθεση έργων Ελλήνων ζωγράφων και χαρακτών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια έκθεση έργων Ελλήνων ζωγράφων και χαρακτών από τις συλλογές της πινακοθήκης Χρήστου & Σοφίας Μοσχανδρέου εγκαινιάστηκε το Σάββατο του Λαζάρου στον πολιτιστικό χώρο Art Lepanto στο γραφικό λιμάνι της Ναυπάκτου.

Τα 20 χρόνια της Πινακοθήκης Χ.& Σ. Μοσχανδρέου γιορτάζονται με εκθέσεις σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπακτίας. Η γενέτειρά του Ναυπακτία δεν θα μπορούσε να μείνει ανενεργή. Η Ναύπακτος προσπαθώντας την δημιουργία Δημοτικής Πινακοθήκης, έχει ανάγκη συστράτευσης κάθε διαθέσιμου πολιτιστικού αποθέματος. Ο ευπατρίδης Χρήστος Μοσχανδρέου, αρωγός και πολύτιμος συμπαραστάτης, ανταποκρίθηκε αμέσως.

Η έκθεση «Οι σύγχρονες τάσεις της Ελληνικής ζωγραφικής και χαρακτικής, από τις συλλογές της Πινακοθήκης Μοσχανδρέου» θα βρίσκονται μέχρι και τις 7 Μαΐου 2017 στον χώρο Αrt Lepanto. Ώρες επίσκεψης 19:00-22:30.

Παρόν στα εγκαίνια της έκθεσης έδωσαν, ο π.Καλλίνικος ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη κ.Ιεροθέου, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Ναυπακτίας Γ.Μπουλές, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Θ.Κοτρωνιάς, οι Αντιδήμαρχοι Γ.Σιαμαντάς και Αντ. Φράγκος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Διαβάστηκε 1637 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 20:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.