Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:59 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 19:44

Πετυχημένη παρουσίαση βιβλίων με συγγραφείς εκπαιδευτικούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 με θέμα την παρουσίαση βιβλίων συγγραφείς των οποίων είναι Εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε Σχολικές Μονάδες του Νομού μας.

Την εκδήλωση συντόνισε η κ. Μαρία Κουρκούνη ενώ την παρουσίαση των βιβλίων διεκπεραίωσαν ο κ. Σταύρος Σταυρίδης, Εκπαιδευτικός και Συγγραφέας, η κ. Ευσταθία Γαλάνη, Εκπαιδευτικός και Συγγραφέας και ο κ. Ευστάθιος Τσούκαλος, Αρχιτέκτονας και Μελετητής πολλών Δημοτικών Σχολικών Κτηρίων του Νομού μας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σταύρος Σταυρίδης παρουσίασε το βιβλίο «Δύσβατα Μονοπάτια» του κ. Νικόλαου Βέντζη, Εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής του Δημοτικού Σχολείου Λουτρού. Η κ. Ευσταθία Γαλάνη παρουσίασε το μυθιστόρημα «Ο δρόμος για την κόλαση» της κ. Κατερίνας Θεοδώρου, Δασκάλας του Δημοτικού Σχολείου Αστακού. Τέλος, ο κ. Ευστάθιος Τσούκαλος παρουσίασε το βιβλίο «Τα Δημοτικά Σχολικά Κτήρια του Νομού Αιτωλ/νίας» του κ. Θεόδωρου Τσιλίκα, Δασκάλου και Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Π/θμιας Εκπ/σης Αιτωλ/νίας.

Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους και τους παρευρισκόμενους, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας, κ. Χρήστος Κολοβός, αναφέρθηκε στην απαρχή της πρωτοβουλίας της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης για την ανάδειξη του συγγραφικού και ερευνητικού έργου των Εκπαιδευτικών και ευχαρίστησε τον Δήμο Αγρινίου για την παραχώρηση της Αίθουσας Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την πρωτοβουλία χαιρέτισαν, εκ μέρους του Δήμου Αγρινίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Αδάμης, και εκ μέρους των Σχολικών Συμβούλων, ο Συντονιστής Σχολικών Συμβούλων κ. Θωμάς Καρατζίνης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Κων/νος Κοταντάκης, τέως Διευθυντής Π/θμιας Εκπ/σης Αιτωλ/νίας, ο Σχολικός Σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Αλέξης Μαστρογιάννης, η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής, κ. Χαρούλα Κουζέλη, η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων κ. Μεταξούλα Μανικάρου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αγρινίου-Θέρμου και Αιρετός του κλάδου κ. Ηλίας Παπαχρήστος, η Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Αιτωλ/νίας κ. Μαίρη Χρυσικοπούλου, καθώς και πλήθος Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, Εκπαιδευτικών και φίλων του βιβλίου.

Διαβάστηκε 1519 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.