Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:28 μμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 02:09

Αθλητής του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ο πρωταθλητής Ελλάδος στο TAEKWONDO

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ 5η ΦΟΡΑ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΚΑΛΛΙΦΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ TAEKWONDO ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΈΑ.Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.

Έγινε στην Πάτρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών με συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα. Οι αθλητές  που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν από 16 ετών και άνω. Ο μοναδικός σύλλογος που συμμετείχε απο το Αγρίνιο ήταν ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ οπου κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο με τον Καλληφωνη Χριστόφορο στα -87 κιλά ανδρών.

Ο αθλητής του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο πραγματοποιησε εξαιρετικές  εμφανίσεις όπου μετά από 4 αγώνες απέναντι σε πολύ κάλους αντιπάλους κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο και να μπει στην εθνική ομάδα,που θα συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κορέα .Ο Καλλιφωνης μαζί με την Μεσυνδιανου αγωνίζονται στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το Σάββατο στην Βουλγαρία και είναι οι μοναδικοί αθλητές από το νομό Αιτ/νιας που είναι μέλη της εθνικής ομάδας taekwondo.

Το ΔΣ συγχαίρει τον αθλητή και τον προπονητή για τις διακρίσεις τους και τους εύχεται καλή επιτυχια στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Διαβάστηκε 2534 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 02:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.