Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:25 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 20:30

Η προσφορά που γίνεται στην πόλη του Αγρινίου μέσα από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Κώστας Καλαντζής , Αντιδήμαρχος Αγρινίου, υπεύθυνος των Κοινωνικών Δομών μίλησε στην Χρύσα Σπαή και το AgrinioBestOf.gr, για την προσφορά του Δήμου στις οικογένειες που υποστηρίζονται από τις κοινωνικές δομές.

Στο κοινωνικό παντοπωλείο θα μοιραστούν τις επόμενες ημέρες απορρυπαντικά και φρούτα. Εμείς έχουμε 2250 δικαιούχες οικογένειες και κατά συνέπεια 6500 άτομα. Σε τακτά χρονικά διαστήματα χρειάζονται περίπου τριάντα τόνους προιόντα το τρίμηνο για την εξυπηρέτηση των δικαιούχων.

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου εκτός από το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι ακόμα :  Το Κοινωνικό Ιατρείο, το Κοινωνικό Οδοντιατρείο και το Κοινωνικό φαρμακείο.

Αρκετοί συνανθρωποί μας, περίπου 1400 δικαιούχοι παίρνουν φάρμακα με την βοήθεια του φαρμακευτικού συλλόγου από το Κοινωνικό Φαρμακείο. Ιατρικές επισκέψεις γίνονται με εθελοντές ιατρούς καθώς και οδοντιατρικός έλεγχος για τους ασθενείς.

kostas kalantzisi 08

Κοινωνική προσφορά στην πόλη του Αγρινίου είναι επιπροσθέτως 1) τα Eπιδόματα Πρόνοιας 2) η διαχείρηση του ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) 3) η Στέγη των Κακοποιημένων Γυναικών, όπου φιλοξενούνται γυναίκες μαζί με τα παιδιά τους που έχουν κακοποιηθεί και επίσης μια άλλη Κοινωνική Δομή που θα λειτουργήσει άμμεσα και είναι η Στέγη Αστέγων.

Σχετικά με την εκδήλωση της ερχόμενης Κυριακής (26/3) που αφορά τον ποδοσφαιρικό αγώνα των παλαιμάχων του Παναιτωλικού  και του Ιπποκρατείου Αθηνών, ζητάμε την συνδρομή όλων των Αγρινιωτών στο να φέρουν τρόφιμα και να ενισχύσουν έτσι το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Ολη η εκδήλωση θα είναι καλή, πρέπει να τιμήσουμε τους Αγρινιώτες παλαιμάχους ποδοσφαιριστές και να δείξουμε και το κοινωνικό μας πρόσωπο απαλύνοντας με την προσφορά μας όσο είναι εφικτό τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι συνανθρωποί μας, εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημερώσης του http://AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 10857 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2021 00:15
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033