Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:04 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 18:30

Ορκωμοσία Φοιτητών Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. Δυτικής Ελλάδος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε σήμερα στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα η ορκωμοσία των φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. Δυτικής Ελλάδος. Στην ορκωμοσία παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, ενώ τον Δήμο Ναυπακτίας εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Αντώνης Φράγκος.

Όπως δήλωσε ο κ. Λουκόπουλος : «Είναι μεγάλη στιγμή για την πόλη μας καθώς το κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα της πόλης απένειμε τα πτυχία στο μελλοντικό επιστημονικό δυναμικό της χώρας μας». Ο Δήμαρχος αφού συνεχάρη του φοιτητές και του γονείς προέβη σε μια δήλωση με νόημα ευχόμενος σε όλους τους αποφοίτους «καλή σταδιοδρομία εν Ελλάδι». Η εύρυθμη λειτουργία του ΤΕΙ στην Πόλη μας και η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του αποτελούν προτεραιότητα του Δήμου μας.

Διαβάστηκε 1570 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.