Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:47 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 21:34

Η αποστολή του Α.Ο.Κ. για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η προετοιμασία της Κέρκυρας για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε με πολλά προβλήματα, καθώς ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές. Αντίθετα, επιστρέφουν Ντουαλά, Σιόντης και Κεϊτά.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Οι «Φαίακες», θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Αγρινίου έχοντας αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στους Επστάιν, Γεωργακόπουλο, Ανδρεόπουλο, Βενέτη και Νίκιτς. Οι δύο πρώτοι έχουν θλάση στο γαστροκνήμιο και στον δικέφαλο αντίστοιχα και… τρέχουν να προλάβουν το ματς της Τρίπολης, ο τρίτος υπέστη διάστρεμμα την Πέμπτη, ενώ ο τέταρτος κρίθηκε ανέτοιμος, με τον Βόσνιο να είναι τιμωρημένος.

Αντίθετα, επιστρέφουν στην αποστολή ο Ντουαλά, ο Σιόντης που εξέτισε, αλλά και ο Κεϊτά. Με αυτά τα δεδομένα, ο Έλληνας τεχνικός, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Κουτζαβασίλης, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Ζαραδούκας, Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου, Σπίνουλας. Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Σιόντης, Κεϊτά, δεξί εξτρέμ ο Γκομές, αριστερό ο Κόντος, δεκάρι ο Ζορμπάς και στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Τουράμ.

Η αποστολή: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Kevin, Diogo, Gomes, Σπίνουλας, Adilehou, Dimitrovski, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σιόντης, Keita, Onyilo, Ζαραδούκας, Κόντος, Doualla, Thuram, Παμλίδης, Γεωργίου, Ζορμπάς.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1294 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.