Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:50 μμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 23:42

Ναύπακτος: Η επέκταση του Βιολογικού τη Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά το αίτημα που κατέθεσαν οι «10» της Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας ώστε να έρθει προς συζήτηση το σοβαρό θέμα της επέκτασης του Βιολογικού, τη Δευτέρα τίθεται επί τάπητος το ζήτημα στη συνεδρίαση του Σώματος που θα λάβει χώρα στις 17:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του «Ξενία».

Σημειώνεται πως οι «9» εκ των δέκα δημοτικών συμβούλων της Αντιπολίτευσης, σε επιστολή τους στα μέσα της περασμένης εβδομάδας σημείωσαν μεταξύ άλλων: «[…] Επειδή γίνεται φανερό ότι παρεμποδιζόμαστε στην άσκηση των θεσμικών μας καθηκόντων, αφού δεν έχουμε πρόσβαση ούτε καν στα στοιχεία και πληροφορούμαστε από τις ανακοινώσεις και συνεντεύξεις του δημάρχου που κατά προαίρεση διαβάζει παραγράφους εγγράφων, ως αντιπολίτευση ζητάμε άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου«. Οι «9» της Αντιπολίτευσης που υπογράφουν την επιστολή είναι οι: Γιάννης Μπουλές, Θανάσης Παπαθανάσης, Γιώργος Γούλας, Ντίνος Τσουκαλάς, Σπύρος Τσέλιος, Μαρία Ζιαμπάρα, Σπύρος Τραχύλης, Βασίλης Αγγελόπουλος, Ανδρέας Βλάντης.

Πέραν όμως της συγκεκριμένης επιστολής, την περασμένη Πέμπτη, η παράταξη του Θανάση Παπαθανάση«Αλλάζουμε Μαζί τη Ναυπακτία» εξέδωσε δελτίο τύπου για το θέμα με αναφορές στο ιστορικό και καταλογίζοντας ευθύνες για τους χειρισμούς στη σημερινή δημοτική αρχή και το Δήμαρχο Ναυπακτίας Παναγιώτη Λουκόπουλο, αλλά και σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «Η μόνη αλήθεια είναι ότι ένα έργο τόσο σημαντικό που άπτεται της προστασίας του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των πολιτών (ύψους 3,5 εκατ. ευρώ) χάθηκε για τη Ναύπακτο από την προηγούμενη προγραμματική περίοδο και θα συνεχίσει με τη νέα προγραμματική περίοδο όταν και αν ολοκληρωθεί. Μία προγραμματική περίοδος λοιπόν πέρασε ανεκμετάλλευτη για τον τόπο μας με υπαιτιότητα της σημερινής Δημοτικής αρχής».

www.lepantomag.gr

Διαβάστηκε 1260 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.