Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:20 πμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 20:27

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός (4-1): Τί δήλωσαν οι Προπονητές (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δείτε όσα δήλωσαν οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Γιάννης Ματζουράκης, μετά τη νίκη του Αστέρα επί του Παναιτωλικού με 4-1.


Αναλυτικά οι δηλώσεις Ελευθερόπουλου:


"Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου, γιατί δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά και εμφανίσεις σαν τις σημερινές δικαιώνουν τη προσπάθεια που κάνουν κάθε μέρα στη προπόνηση. Η ομάδα παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο και σε κάθε παιχνίδι έχουμε πολύ ενέργεια φτάνοντας σήμερα στη πολυπόθητη νίκη. Ακολουθούν δύο παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και θα ετοιμαστούμε ανάλογα".

Για τον Παναιτωλικό: "Σήμερα καταφέραμε και σπάσαμε την παράδοση που είχαμε κόντρα σε μία οργανωμένη ομάδα όπως είναι αυτή του Παναιτωλικού και συνεχίζουμε πάνω σ’ αυτούς τους ρυθμούς".
 
Για την ανατροπή: "Τα παιδιά δεν επηρεάστηκαν μετά το γκολ που δεχθήκαμε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Δούλεψαν πάνω σε αυτά που έχουμε κάνει και πει και το μόνο σίγουρο είναι πως σε κάθε αναμέτρηση μου δυσκολεύουν τη ζωή στο ποιο να επιλέξω στο βασικό σχήμα". 
 
Για τον τραυματισμό του Ίγκορ: "Είναι κρίμα για τον Ίγκορ, καθώς έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια αλλά από την άλλη πιστεύω στο ρόστερ μου καθώς έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σ’ αυτή τη θέση. Περιμένουμε την μαγνητική για να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα του τραυματισμού. Έχω πει και στο παρελθόν πως πιστεύω στον Βραζιλιάνο και επιμένω στην χρησιμοποίηση του. Ο Ίγκορ έχει βρει τα πατήματα του και αυτά που πρέπει να κάνει πάνω στον αγωνιστικό χώρο. Οπότε ο τραυματισμός του ήρθε σε κακό timing γι’ εμάς".
 
Για τα γκολ του Στανισάβλιεβιτς τόνισε: "Εκμεταλλευτήκαμε το καλό πόδι του Αλεξάνταρ και δώσαμε εντολή να αλλάξουμε παιχνίδι από εκείνη τη πλευρά, ώστε να μπορέσουμε να χτυπήσουμε το ματς. Όπως πολύ καλό παιχνίδι έκανε σήμερα και ο Μάσα με τον Ιωαννίδη που βοήθησαν την ομάδα να φτάσει στη νίκη".
 
Για το αν πραγματοποιήσει αλλαγές ενόψει Ολυμπιακού: "Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αλλαγές στο παιχνίδι ύστερα και τον τραυματισμό του Ίγκορ. Δεν θα έχουμε στη διάθεση μας και τον Ελίνι Δημούτσο που έχει δηλωθεί, μετά την συμπλήρωση κίτρινων καρτών". 
 
Για τον Χαϊτνούτσικ: "Δεν είναι ακόμα έτοιμος, καθώς οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την προηγούμενη του ομάδα έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό διάστημα. Στην συνέχεια θα μπορέσει να προσφέρει κι αυτός με τη σειρά του αρκετές βοήθειες στην αμυντική γραμμή". 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ματζουράκη:

"Ξεκινήσαμε πολύ καλά σήμερα το παιχνίδι αλλά τελικά το τελειώσαμε με πολύ άσχημο τρόπο. Δεν μπορώ να εξηγήσω την κατάρρευση της ομάδας από το 30’. Στα προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν καλοί αλλά δεν πάλι δεν μπορούσαμε φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα".

novasports.gr

Διαβάστηκε 2137 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 22:12
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.