Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:19 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 18:24

8 συνήθειες ενός τέλειου συντρόφου και πατέρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πώς θα καταλάβεις ότι έχεις τον καλύτερο σύντροφο στο πλευρό σου; Αν έχει αυτές τις οκτώ συνήθειες τότε τον βρήκες!  

Όταν λέμε τέλειο, εννοούμε εκείνον ο οποίος πασχίζει για το καλύτερο. Που δίνει τον καλύτερό του εαυτό για την οικογένεια και τα όποια λάθη του είναι ακούσια. Πώς όμως θα καταλάβεις ότι τελικά έχεις έναν τέτοιο σύντροφο στο πλευρό σου;

-Είναι εργατικός, χωρίς όμως να παραμελεί την οικογένειά του. Και αν τα φέρει έτσι η ζωή και μείνει χωρίς δουλειά, δίνει τα πάντα για να επιστρέψει στην αγορά εργασίας, όχι μόνο για βιοποριστικούς λόγους, αλλά και επειδή του αρέσει να είναι παραγωγικός.

-Δεν είναι σπάταλος, δεν κάνει δηλαδή πολλά αχρείαστα έξοδα και έχει αντίληψη ότι η εποχή είναι δύσκολη και προτεραιότητά του είναι η ευημερία της οικογένειας και όχι η προσωπική του καλοπέραση.

-Ακόμα κι αν δεν πιάνουν τα χέρια του, είναι πρόθυμος να μάθει νέες δεξιότητες για να προσφέρει περαιτέρω στο σπίτι. Δεν ψάχνει δηλαδή την εύκολη λύση.

-Δε σας παραμελεί με την πάροδο των χρόνων, ούτε σας δείχνει ότι είσαστε λιγότερο ποθητή την περίοδο της εγκυμοσύνης. Φροντίζει, με άλλα λόγια, να σας δείχνει την αγάπη του με τον τρόπο του.

-Βλέποντας ότι κουράζεστε απίστευτα πολύ με τις πλείστες όσες υποχρεώσεις εντός κι εκτός σπιτιού, είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και δεν περιμένει να του το ζητάτε εσείς.

-Είναι ψύχραιμος στα δύσκολα και έχει τον τρόπο να σας αποσυμπιέσει από το άγχος που νιώθετε. Είναι πολύ σημαντικό να τον υπολογίζετε ως στήριγμά σας όταν έχετε «πελαγώσει».

-Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του τέλειου συντρόφου είναι ότι τον θαυμάζετε για το μυαλό του, τις ιδέες του, για όλα όσα πρεσβεύει τέλος πάντων, και αυτά τα στοιχεία της προσωπικότητάς του τον κάνουν να φαντάζει στο μυαλό σας ως πρότυπο προς μίμηση για το παιδί.

-Τέλος, έχει ενεργό ρόλο στην ανατροφή του παιδιού και δεν τα αφήνει όλα πάνω σας, με τη δικαιολογία ότι τα ξέρετε καλύτερα και δεν τον έχετε ανάγκη.

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 7371 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.