Κυριακή, 5η Μαίου 2024  7:23 πμ
 
wm small
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 00:58

Α.Ο. Αγρινίου - Χρ. Μυριούνης: «θα ματώσουμε για τη νίκη» (Κυριακή 23/10/2016 17:00 με Α.Σ. Καστοριάς)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύ μεγάλο ντέρμπι αυτό της Κυριακής κόντρα στην Καστοριά χαρακτήρισε σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΑΟ Αγρινίου Χρήστος Μυριούνης: «Η Καστοριά είναι φαβορί για την άνοδο, έχει πολύ έμπειρους παίκτες . Εμείς από την άλλη προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Αγία και είμαστε έτοιμοι και με το παραπάνω. Το άγχος είναι περισσότερο στην πλευρά της Καστοριάς που στο Αγρίνιο έχει χάσει τρεις χρονιές σερί και φέτος ευελπιστούμε να είναι η τέταρτη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Α.Ο.Αγρινίου.
Ζήτησε από τον κόσμο του ΑΟ «την Κυριακή να γεμίσει το γήπεδο» και υποσχέθηκε ότι η ομάδα «θα ματώσει για τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Aνέφερε ότι «η Καστοριά είναι πολύ καλύτερη από τον Τρικούπη», τόνισε πως δεν τον αφορά κάποια μεγάλη διαφορά στο τελικό σκορ λέγοντας χαρακτηριστικά «να κερδίσουμε έστω και με μισό πόντο» .

Ο αγώνας κόντρα στον Α.Σ. Καστοριάς θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Δείτε τη συνέντευξη:

 

Διαβάστηκε 1517 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.