Κυριακή, 26η Μαίου 2024  4:10 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 22:59

Απάντηση (Διευκρίνηση) σε δημοσίευμα εφημερίδας από τον δήμο Αγρινίου, σχετικά με τοποθετήσεις διευθυντών και προϊσταμένων.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας που ειδικεύεται στη συκοφάντηση και τη συνειδητή παραπλάνηση, υποκαθιστώντας το δημοσιογραφικό λειτούργημα με την απροκάλυπτη λασπολογία, απ’ το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αγρινίου τονίζεται ότι:

Η σημερινή Δημοτική Αρχή εφαρμόζει ακριβώς και μόνον αυτό που ο Νόμος ορίζει. Σε αντίθεση με την προηγούμενη, η οποία επέλεγε και τοποθετούσε σε θέσεις προϊσταμένων και διευθυντών μόνον πρόσωπα αρεστά στην ίδια.

Η ευθύνη του Δημάρχου Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου εξαντλείται στην τοποθέτηση των διευθυντών και των προϊσταμένων που έχουν ήδη κριθεί από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, ενώ η μη τοποθέτηση εντός μηνός συνιστά παράβαση καθήκοντος.

Περαιτέρω σχολιασμός μιας υπόθεσης που είναι εκκρεμής, τόσο δικαστικά όσο και διοικητικά, δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις και παρεμποδίζει την έρευνα, ενώ καταργεί στην ουσία το τεκμήριο της αθωότητας.

Διαβάστηκε 894 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.