Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:02 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 09:44

Φαίη Θεοχάρη: Η συνεργασία με τον Φοίβο και η στήριξη της Βανδή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Φαίη Θεοχάρη επιστρέφει με μια επανεκτέλεση ενός τραγουδιού που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο παρελθόν με τη φωνή της Άντζελας Δημητρίου. Ένα τραγούδι του Φοίβου που μέχρι και σήμερα κυριολεκτικά αναστατώνει όπου και αν παίζει.

Η ανερχόμενη Φαίη που δεν έχει κλείσει ακόμη ένα χρόνο στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, το βράδυ της Παρασκευής λίγο μετά τις 03.20 ανέβηκε στην σκηνή και μαζί με την Δέσποινα Βανδή που συνεργάζονται φέτος στον Βοτανικό, παρουσίασε το νέο της κομμάτι που θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου. Εμείς έχουμε την πρώτη γνωριμία της Φαίης με τις «Μαργαρίτες» μπροστά στο θερμό κοινό και στο πλάι της Δέσποινας που από την πρώτη στιγμή την πίστεψε και την στηρίζει. Μια ιδιαίτερη στιγμή για την ταλαντούχα Φαίη που σκίζει φέτος στον Βοτανικό.

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

https://www.instagram.com/reel/C42AsjsIYEw/?igsh=MmExZWd3ZXptamtq

Διαβάστηκε 209 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.