Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  4:42 μμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 12:36

Παναιτωλικός: Όλοι στα κίτρινα-μπλε, όλοι γήπεδο για το απόλυτο όνειρο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη στις 19:30. Μια από τις σημαντικότερες μέρες της αγωνιστικής ιστορίας του Παναιτωλικού έφτασε. Μέχρι την επόμενη, στον τελικό του Μαΐου.

Πετράκης και παίκτες έχουν την ευκαιρία να γράψουν με «χρυσά» γράμματα το όνομα τους στο παναιτωλικό πάνθεον.

Ναι, ο Άρης είναι το μεγάλο φαβορί. Ναι, υπάρχει ο επαναληπτικός του «Βικελίδης». Nαι, η παραμονή στην πρώτη κατηγορία είναι υψίστης σημασίας.

Αλλά σήμερα το Αγρίνιο ζει και αναπνέει για τον πρώτο ημιτελικό. Όποιος αγαπά πραγματικά τον Τίτορμο ΠΡΕΠΕΙ να φορέσει τα κίτρινα-μπλε και να βρίσκεται στο γήπεδο. Με όρεξη για φωνή και στήριξη.

Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, αλλά δεν πείθουν. Ο κόσμος οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να σπρώξει την ομάδα προς το απόλυτο όνειρο.

Το παιχνίδι μπορεί να στραβώσει; Προφανώς. Κάτι τέτοιο συνέβη, άλλωστε, και στο πρωτάθλημα με το βαρύ 0-4. Άλλος αγώνας, βέβαια, διαφορετικές συνθήκες και καταστάσεις.

Το άγχος, σήμερα, βρίσκεται στη μεριά του αντιπάλου. Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ο απόλυτος στόχος για τους «κιτρινόμαυρους», ώστε να εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αλλά και για τους Αγρινιώτες είναι ο απόλυτος πόθος. Ίσως όχι τόσο για το τρόπαιο. Αλλά για όλα τα γύρω-γύρω. Για την αγρινιώτικη «απόβαση» που θα γίνει σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό. Για την υπέροχη ιστορία που θα έχουμε να λέμε στις επόμενες γενιές Παναιτωλικών.

Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Απόψε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο. Η μπάλα είναι στα πόδια των παικτών, αλλά «μπάλα» θα παίξει και ο κόσμος.

Απόψε χτίζονται τα θεμέλια μιας πρόκρισης που χρόνια ονειρευόμαστε.

ΑΓΡΙΝΙΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 347 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.