Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  3:44 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 22:46

Η Ναύπακτος απόψε αποφάσισε! Δυναμική συγκέντρωση και μήνυμα νίκης για τον Τάκη Λουκόπουλο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το αδιαχώρητο στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Ναυπακτίας και επικεφαλής της παράταξης ‘’Ενωτική Πρωτοβουλία’’ Τάκη Λουκόπουλου στην πλατεία Κεφαλοβρύσου στη Ναύπακτο. 

Παρουσία πλήθους φίλων που έσπευσαν να τον στηρίξουν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με εκλογικό παλμό και μεγάλο ενθουσιασμό, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες  ο Τάκης Λουκόπουλος έστειλε ξεκάθαρο και ισχυρό μήνυμα νίκης κατά την κεντρική ομιλία του στη Ναύπακτο,  δηλώνοντας  ευγνώμων για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Τάκης Λουκόπουλος:

‘’Απόψε η Ναυπακτία ψήφισε! Την Κυριακή η νίκη θα είναι μεγάλη και θα είναι νίκη δική σας, νίκη των πολιτών της Ναυπακτίας, οι οποίοι θέλουν να δουν τον τόπο μας εκεί που του αξίζει! Απόψε ο κόσμος της Ναυπακτίας λέει με βροντερή φωνή «ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ»!!!’

Διαβάστηκε 606 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία