Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  6:12 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 11:41

Η Υποψηφιότητα του Χήρα Τρύφωνα με το συνδυασμό του Κώστα Πιστιόλα "Αγρίνιο πάμε ψηλά"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Υποψηφιότητα του Χήρα Τρύφωνα με το συνδυασμό του Κώστα Πιστιόλα <<Αγρίνιο πάμε ψηλά>> ,

Γεννήθηκα το 1966 στο Αγρίνιο. Εργάστηκα στην εταιρεία ΑΓΕΤ Ηρακλής την περίοδο 1989-1994, εν συνεχεία το 1995 κατατάχτηκα ως Αστυφύλακας στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και το 2019 προήχθη αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Τοποθετήθηκα στην Υπηρεσία της Άμεσης Δράσης Αττικής και ακολούθως υπηρέτησα σε διάφορες υπηρεσίες των Αθηνών όπου στη συνέχεια  μετατέθηκα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας στο γραφείο εγκληματολογικών ερευνών. Από το 2010 έως σήμερα εκτελώ καθήκοντα Προϊσταμένου και έχω εκπαιδευτεί επί σειρά ετών σε θέματα εγκληματολογικού ενδιαφέροντος.

Με την εθελοντική συμμετοχή μου όλα αυτά τα χρόνια σε αθλητικά σωματεία και εθελοντικές οργανώσεις επιδιώκω να ενθαρρύνω νέους ανθρώπους στο να είναι  δημιουργικοί και να διευρύνουν την κοινωνική τους συμμετοχή.

Ως ενεργός πολίτης αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Πιστιόλα “Αγρίνιο πάμε Ψηλά” γιατί η πιο σημαντική αξία στη ζωή μου είναι η προσφορά στο συνάνθρωπο.

Όπου και αν στρέψει κανείς το βλέμμα του στην πόλη του Αγρινίου αλλά και στις 9 Δημοτικές Ενότητες Αγγελοκάστρου, Αρακύνθου, Θεστιέων, Μακρυνείας, Νεάπολης, Παναιτωλικού, Παραβόλας, Παρακαμπυλίων και Στράτου θα διακρίνει εγκατάλειψη στις υποδομές και ανυπαρξία σχεδιασμού. Η δημοτική αρχή είναι απομακρυσμένη από τα δημόσια πράγματα και η δυσαρέσκεια των δημοτών εμφανής και γενικευμένη.

Πεποίθησή μου είναι ότι κάθε πολίτης μπορεί να διεκδικεί ό,τι αξίζει και να αλλάζει ό,τι τον ταλαιπωρεί. Ο Δήμος Αγρινίου πραγματικά πρέπει και μπορεί να γίνει πρότυπο.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου επιλέγουμε ένα ασφαλές σχέδιο για το μέλλον.

Πάμε όλοι μαζί για την μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ στο δήμο Αγρινίου.

Χήρας Τρύφωνας

Διαβάστηκε 401 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 12:12
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία