Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  5:12 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 17:44

Νέο βίντεο από τη μεγάλη συγκέντρωση του Κώστα Πιστιόλα στο Αγρίνιο – Την Δευτέρα (25/09) η ομιλία στους ετεροδημότες της Αθήνας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα νέο εντυπωσιακό βίντεο από την πολύ μεγάλη συγκέντρωση της Τρίτης (19/09), στο πλαίσιο της διπλής εκδήλωσης για τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου και την παρουσίαση των υποψηφίων της Παράταξης «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», με επικεφαλής τον Κώστα Πιστιόλα, έδωσε στη δημοσιότητα ο Συνδυασμός.

Στο νέο βίντεο των περίπου 4 λεπτών, το οποίο είχε προαναγγείλει ο Συνδυασμός του Κώστα Πιστιόλα, χθες Τετάρτη (20/09), με σχετικό teaser 27 δευτερολέπτων, φαίνεται ξεκάθαρα η μεγάλη και ενθουσιώδης συγκέντρωση έξω από το Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο παρακάτω:

Εξάλλου, ο Κώστας Πιστιόλας, εκτός από τις κατά τόπους περιοδείες του, ετοιμάζει νέα συγκέντρωση, αυτή τη φορά στην Αθήνα, την ερχόμενη Δευτέρα (25/09), όπου θα μιλήσει στους ετεροδημότες της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, η ομιλία θα λάβει χώρα την Δευτέρα (25/09), στις 19.30, στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ», στην Οδό Πανεπιστημίου 52.

Διαβάστηκε 322 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία