Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  4:56 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 18:01

Σε ενθουσιώδες κλίμα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Ξανά Μπροστά!»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νίκος Καραπάνος: «Στη θητεία μας φέραμε έργα 79,3 εκ.€»

Σε ενθουσιώδες κλίμα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής (17/9) τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Νίκου Καραπάνου.

Παρουσία εκατοντάδων πολιτών ο Νίκος Καραπάνος αφού έκανε συνοπτικό απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής του αρχής την περίοδο 2014 -2019, παρουσίασε τους κεντρικούς άξονες της νέας προγραμματικής του πρότασης.

«Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατάφερα και έφερα, έργα 79,3 εκ.€. Έργα που παραμένουν δυστυχώς στάσιμα, από το φόβο μην θεωρηθούν “έργα Καραπάνου”…» τόνισε ο κ. Καραπάνος.

Ταυτόχρονα, άσκησε δριμεία κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή για την αδυναμία ανταπόκρισης και στα «αυτονόητα», όπως καθαριότητα, φωτισμός, οδικό δίκτυο κλπ.

Ο Νίκος Καραπάνος στην σύντομη ομιλία του «καυτηρίασε» και τις πρακτικές εκμαυλισμού συνειδήσεων που ακολουθούνται, αναφερόμενος και στη «λασπολογία» που έχει δεχθεί.

«Ένας δήμαρχος που δεν έχει προσφέρει τίποτε, γιατί με το ζόρι πρέπει να είναι πάλι δήμαρχος;» αναρωτήθηκε ο κ. Καραπάνος και συνέχισε υπογραμμίζοντας: «Το γεγονός ότι υπάρχουν 8 συνδυασμοί αποδεικνύει, την αποτυχία της απερχόμενης δημοτικής αρχής.»

Μετά το τέλος της ομιλίας έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Ξανά Μπροστά!».

Διαβάστηκε 300 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία