Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:54 πμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016 02:15

Η (απροσδόκητη) ιδανική διαφορά ηλικίας στα ζευγάρια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Σε μελέτη 3.000 ατόμων που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από το Πανεπιστήμιο Emory στην Ατλάντα των Η.Π.Α., οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η μεγάλη διαφορά ηλικίας  μεταξύ των ζευγαριών αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες χωρισμού τριάντα φορές περισσότερες από ότι σε ένα ζευγάρι ίσης ηλικίας και πώς η σχέση αυτή έχει περιορισμένο προσδόκιμο ζωής. 
Ποια είναι, λοιπόν, η πρόγνωση; Αν έχετε περίπου πέντε χρόνια διαφορά με τον αγαπημένο σας, θα έχετε να αντιμετωπίσετε 18% περισσότερες πιθανότητες χωρισμού. Αν έχετε διαφορά περίπου δέκα ετών, το ποσοστό αποτυχίας αυξάνεται μέχρι το 39%. Όσο για τα ζευγάρια με τουλάχιστον μια 20ετία διαφορά, οι πιθανότητες χωρισμού αγγίζουν, το εντυπωσιακό, 95%.
Και ποια είναι τελικά η χρυσή τομή; Αποδεικνύεται πώς για τα ζευγάρια με ένα μόνο χρόνο διαφορά (ποιος είναι μικρότερος και ποιος μεγαλύτερος δεν έχει σημασία) μειώνονται οι πιθανότητές στο 3%.
Επειδή ο καθένας μας είναι διαφορετικός και υπάρχουν διάφορα είδη σχέσεων, οι ερευνητές κατάφεραν να καταλήξουν σε αυτά τα αποτελέσματα, λαμβάνοντας υπόψη και άλλους παράγοντες -τα παιδιά, τον τρόπο ζωής και τη συμπεριφορά.
 
 
Διαβάστηκε 21541 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.