Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  11:19 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 16:34

Ο θρυλικός τραγουδιστής Tony Bennett πέθανε σε ηλικία 96 ετών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Μπένετ, γνωστός για τις εμφανίσεις του με τραγουδιστές από τον Φρανκ Σινάτρα μέχρι τη Lady Gaga, πούλησε εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο και κέρδισε 20 Grammy.

Ο θρυλικός τραγουδιστής Tony Bennett πέθανε σε ηλικία 96 ετών. Ο Μπένετ, γνωστός για τις εμφανίσεις του με τραγουδιστές από τον Φρανκ Σινάτρα μέχρι τη Lady Gaga, πούλησε εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο και κέρδισε 20 Grammy, συμπεριλαμβανομένου ενός βραβείου για το έργο ζωής του, κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

O Bennett κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ το 1952 και συνέχισε να βρίσκεται στα charts των ΗΠΑ σε κάθε επόμενη δεκαετία της ζωής του. Διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ το 2016, ωστόσο ο τραγουδιστής αντιμετώπισε θετικά την περιπέτειά του με τη νόσο. «Η ζωή είναι ένα δώρο, ακόμη και με τη νόσο Αλτσχάιμερ», είχε γράψει ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συνέχισε να δίνει τις τελευταίες του συναυλίες, μαζί με τη Lady Gaga, αργότερα την ίδια χρονιά.



Πηγή: skai.gr

Διαβάστηκε 413 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 16:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.