Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  8:43 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 18:30

Έκκληση για βοήθεια στον 2χρονο Κωνσταντίνο που πάσχει από λευχαιμία!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένας μικρός συμπολίτης μας από την Ακράτα, ηλικίας μόλις 2 ετών, διαγνώστηκε με λευχαιμία και ζητάει τη βοήθειά μας. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μαλλή του Γιώργου και της Ιουλίας, που νοσηλεύεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» και ξεκινά τις επόμενες ημέρες τη δική του μάχη για να ζήσει υγιής και ευτυχισμένος.

Η οικογένεια όμως, όπως αναφέρει το filidimos.gr, δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί πλήρως στα έξοδα της θεραπείας. Γι’αυτό απευθύνει θερμή έκκληση σε όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν τόσο με την προσευχή τους, όσο και με χρηματική ενίσχυση. Ο μικρούλης Κωνσταντίνος γεννήθηκε μαχητής και θα νικήσει, με τις ευχές και τη βοήθεια όλων μας. Όποιος έχει τη δυνατότητα, ας καταθέσει χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό. Ακόμα και το μικρότερο ποσό, έχει μεγάλη αξία γιατί μπορεί να χαρίσει ξανά το χαμόγελο στον Κωνσταντίνο και στην οικογένειά του.

EUROBANK-Αρ.Λογαριασμού 0026-0435-69-0200109087 (Μαλλής Γεώργιος)

Το τηλέφωνο του πατέρα είναι 6945-871709.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1964 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 18:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.