Τετάρτη, 15η Μαίου 2024  11:40 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 12:24

Στο Αγρίνιο η Κ. Ακινόσογλου για να μιλήσει για τις Ορθοπαιδικές Λοιμώξεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η επίκουρη καθηγήτρια Παθολογίας, λοιμωξιολόγος Καρολίνα Ακινόσογλου θα βρεθεί την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου για να μιλήσει σχετικά με τις “Ορθοπαιδικές Λοιμώξεις και Πρωτόκολλα Χημειοπροφύλαξης” στη 1 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο της νοσηλευτικής μονάδας.

Η επιστήμονας αποδέχθηκε σχετική πρόσκληση της Ορθοπαιδικής Κλινικής η οποία, όπως αναφέρει ανακοίνωση του διευθυντή της Α. Παπαπάνου, παρακολουθεί και εφαρμόζει τα πιο σύγχρονα και επιστημονικά αποδεκτά πρωτόκολλα χημειοπροφύλαξης για την πρόληψη και αντιμετώπιση των λοιμώξεων στις ορθοπαιδικές επεμβάσεις.

Η κ. Ακινόσογλου θα μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στους ορθοπαιδικούς του Νοσοκομείου Αγρινίου καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο ορθοπαιδικό και μη ιατρό της περιοχής και γενικότερα επαγγελματία υγείας.

Ο διευθυντής της Κλινικής απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση, και ευχαριστεί τόσο την επίκουρη καθηγήτρια για την ευγενική αποδοχή της πρόσκλησης αλλά τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη για τη συνεχή αρωγή του προς την κατεύθυνση ενημέρωσης και επιμόρφωσης των ιατρών, καθώς και τους: διοικητή κ. Μιχάλη Σερασκέρη και διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Γεώργιο Αλμπάνη για τη βοήθειά τους ως προς την άμεση υλοποίηση της σχετικής πρότασης.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 379 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.