Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  10:11 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Μαϊος 2022 15:49

Ο Σπ. Κωνσταντάρας στον “Δυτικά Fm” για συνάντηση με πρωθυπουργό – Τι είπαν για το δρόμο Θέρμο – Ναύπακτος και Τριχωνίδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο περιεχόμενο της συνάντησης εργασίας που είχαν με τον πρωθυπουργό οι δήμαρχοι μικρών ορεινών Δήμων αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας μιλώντας στον “Δυτικά Fm”.

Ο κ. Κωνσταντάρας μετέφερε στον κ. Μητσοτάκη την αγωνία του για το οδικό δίκτυο Θέρμο – Ναύπακτος σημειώνοντας την ανάγκη ένταξης του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι το αργότερο σε δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη τεχνικού χαρακτήρα για το θέμα. Ο ίδιος πάντως διαπίστωσε ότι υπάρχει βούληση για ωρίμανση του έργου.

Παράλληλα, τέθηκε και το ζήτημα της αξιοποίησης της λίμνης Τριχωνίδας στη βάση συνεργασίας των Δήμων Αγρινίου και Θέρμου.

Ο  δήμαρχος Θέρμου ρωτήθηκε από τη Δήμητρα Λαοπόδη και για τις αλλαγές που επίκεινται στον εκκλησιαστικό χάρτη στην Αιτωλοακαρνανία. Ο ίδιος μη θέλοντας να μπει σε “ξένα οικόπεδα” όπως σχολίασε, εκτίμησε ότι σε όποια Μητρόπολη και αν συμπεριληφθεί το Θέρμο, θα υπάρξουν οφέλη. Δεν έκρυψε πάντως τη συμπάθεια που τρέφει για το πρόσωπο του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεου, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις, χαρακτηρίζοντάς τον “δυνατό ιεράρχη”.

Ακούστε τι είπε ο κ. Κωνσταντάρας στον “Δυτικά Fm”:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 371 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα