Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  12:32 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 13:45

Διπλό μήνυμα Γ. Παπαναστασίου: Να στηρίξουμε όλοι τη δημιουργία Μητρόπολης στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την παρέλαση πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ο δήμαρχος Γ. Παπαναστασίου σε δήλωση για την ημέρα έστειλε διπλό μήνυμα αναφέροντας πως πρέπει να στηρίξουμε όλοι τη δημιουργία Μητρόπολης στο Αγρίνιο.

Ανέφερε μεταξύ άλλων: “Εθνική και θρησκευτική, γιορτάζουμε και τιμούμε όλους εκείνους που έδωσαν τον αγώνα τους για αν ζούμε σήμερα ελεύθεροι σε μια σύγχρονη και δημοκρατική χώρα. Σεβόμενοι αυτή τη μέρα πρέπει να έχουμε ψηλά το ηθικό μας το θρησκευτικό μας φρόνημα”.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως κάθε χρόνο τέτοια μέρα είχαμε τον Μητροπολίτη κ.κ. Κοσμά μαζί μας. ευχόμαστε πως από εδώ και πέρα σε κάθε τέτοια γιορτή θα έχουμε τον δικό μας Μητροπολίτη Αγρινίου και Αμφιλοχίας, γιατί αυτή είναι η απόφαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της χώρας και θα πρέπει να είναι σεβαστή από όλους. Απύθνηνε κάλεσμα σε κάθε Αιτωλοακαρνάνα, Αγρινιώτη στους βουλευτές και κυβερνητικούς βουλευτές να μην αλλάξει κανείς την απόφαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 556 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.