Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:08 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 10:34

Πώς να ξεφορτωθείτε όλο το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς σε μια μόνο μέρα με αυτή τη δίαιτα εξπρές!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε αυτό το άρθρο πρόκειται να σας δείξουμε πώς να απαλλαγείτε από το επίμονο λίπος της κοιλιάς σε μία μόνο νύχτα με αυτό το καταπληκτικό πρόγραμμα διατροφής έκτακτης ανάγκης!

Πολλοί ειδικοί σε όλο τον κόσμο λένε ότι η λεγόμενη δίαιτα «έκτακτης ανάγκης» είναι ένα εξαιρετικό σχέδιο διατροφής και λειτουργεί με απίστευτη ταχύτητα. Το σχέδιο διατροφής έκτακτης ανάγκης είναι ιδανικό για ανθρώπους που έχουν γεμάτη καθημερινότητα και δεν έχουν χρόνο για τακτική προπόνηση.

Αυτό το σχέδιο διατροφής μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε πολλά επιπλέον κιλά και να μειώσετε το λίπος της κοιλιάς μέσα σε μια νύχτα. Ακούγεται τέλειο, έτσι δεν είναι; Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι αποτοξινώνει το σώμα σας και καθαρίζει το αίμα σε μόνο 24 ώρες.

Το καλύτερο είναι ότι αυτό το σχέδιο διατροφής βασίζεται μόνο σε χυμούς, smoothies και τσάγια, τα οποία θα σας βοηθήσουν στην εξάλειψη των αποβλήτων από το σώμα σας πολύ πιο γρήγορα.

Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

Σχέδιο Διατροφής Έκτακτης Ανάγκης 

Στις 8 το πρωί: θα πρέπει να πιείτε ένα ποτήρι χλιαρό νερό με χυμό λεμονιού.

Στις 10 π.μ.: θα πρέπει να πιείτε ένα ποτήρι νερό με χυμό πορτοκάλι ή χυμό μήλου

Στις 12 το μεσημέρι: θα πρέπει να πιείτε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι.

Στη 1 μ.μ .: θα πρέπει να πιείτε ένα ποτήρι κρύο νερό με χυμό καρότου.

Στις 3 μ.μ.: θα πρέπει να πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι της αρεσκείας σας.

Στις 5 μ.μ.: θα πρέπει να πιείτε ένα ποτήρι φυσικό χυμό της αρεσκείας σας.

Στις 7 μ.μ.: θα πρέπει να πιείτε άλλο ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι.

Στις 9 μ.μ.: θα πρέπει να πιείτε ένα ποτήρι νερό με χυμό γκρέιπφρουτ.

Στις 10 μ.μ.: Τέλος, θα πρέπει να ολοκληρώσετε τη μέρα σας με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησατε. Δηλαδή θα πρέπει να πιείτε ένα ποτήρι χλιαρό νερό με χυμό λεμονιού.

Και μην ξεχνάτε: είναι πολύ σημαντικό να μην προσθέσετε οποιοδήποτε τεχνητό γλυκαντικό ή επιπλέον συστατικό στο τσάι και τους χυμούς σας. Δοκιμάστε αυτό το πρόγραμμα διατροφής για 1 ημέρα και θα αποκτήσετε άμεσα επίπεδη κοιλιά. Και, όπως αναφέραμε και πριν, αυτό το σχέδιο διατροφής θα σας βοηθήσει επίσης να καθαρίσετε το σώμα σας από όλα τα τοξικά απόβλητα. Θα αισθάνεστε χορτάτοι, γεμάτοι ενέργεια και πολύ πιο χαρούμενοι μέσα στη μέρα!

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 6557 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.