Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  10:17 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 19:15

Αγρίνιο: Προετοιμάζεται το «έδαφος» για την ανάπλαση του πάρκου- Σφραγίστηκαν οι είσοδοι (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την περασμένη Τρίτη οι πολίτες που περνούν πέριξ του Πάρκου του Αγρινίου αντικρίζουν τις εισόδους σφραγισμένες. Εξέλιξη για την οποία είχε εξάλλου ενημερώσει σχετικά ο Δήμος Αγρινίου, ανακοινώνοντας την έναρξη των εργασιών ανάπλασης με την εγκατάσταση του εργολάβου.

Όλες οι είσοδοι έχουν σφραγιστεί με πόρτες οι οποίες από τούδε και στο εξής θα ανοίγουν μόνο για τα βαρέα οχήματα και τους εργάτες στην ανάπλαση. Ειδικά συνεργεία μάλιστα προχώρησαν και σε τοποθέτηση προειδοποιητικών πινακίδων. Κι αν κανείς περίμενε να δει άμεσα μπουλντόζες και εργασίες να «τρέχουν» αυτό στην πράξη είναι, σαφώς, αδύνατο να συμβεί μέσα σε λίγες ώρες.

Αφενός απαιτούνται οι εργασίες οριοθέτησης που θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια πολιτών και συνεργείων και αφετέρου οι καιρικές συνθήκες δεν είναι προς το παρόν ιδανικές. Σταδιακά, με «σύμμαχο» και τον ανοιξιάτικο καιρό οι εργασίες της ήπιας ανάπλασης του πάρκου θα «φορτσάρουν».

Καθ’ όλη τη διάρκειά τους στα σημεία όπου εκτελούνται έργα θα απαγορεύεται αυστηρά η διέλευση των πεζών. Με την ευχή σύντομα οι Αγρινιώτες να μπορούν να απολαύσουν ένα πάρκο για το οποίο θα είναι περήφανοι.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 506 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.