Τρίτη, 7η Μαίου 2024  4:12 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 10:14

Οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τις πλημμύρες ης 26ης Ιανουαρίου 2021 σε περιοχές του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Αγρινίου  ενημερώνει τους δημότες που επλήγησαν από  τις πλημμύρες της 26ης Ιανουαρίου 2021 ότι εκδόθηκε  Κοινή Υπουργική Απόφαση με θέμα : «Οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από την πλημμύρα της 26ης Ιανουαρίου 2021 σε περιοχές του Δήμου Αγρινίου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».  

Η απόφαση αφορά τις εξής  περιοχές του Δήμου Αγρινίου:

1. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ:

  • Κοινότητα Αγγελοκάστρου

 2. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ:

  • Κοινότητα Αγρινίου

3.  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ

  • Κοινότητα Άνω Κερασόβου

4. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΤΙΕΩΝ

  • Κοινότητα Καινουργίου

5. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ

  • Κοινότητα Λαμπιρίου

Στην ίδια απόφαση ορίζονται οι σχετικές διαδικασίες, οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια που επλήγησαν από τις πλημμύρες. 

     Οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών που επλήγησαν από πλημμυρικά φαινόμενα  μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια  Υπηρεσία: Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Δυτικής Ελλάδος Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Δ.Ε. (Δ27),  Ταχ. Δ/νση : Καλαβρύτων 52-56 & Φλέμιγκ (Α΄ όροφος)  Πάτρα Τ.Κ. :26333, Τηλέφωνα : 2610589226 & 2610589113,  E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., προκειμένου να αιτηθούν τη χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτήρια που επλήγησαν από τις πλημμύρες, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της ανωτέρω σχετικής Κ.Υ.Α .

  Οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων στο αρμόδιο γραφείο της Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Δ.Ε. (Δ27), όπως καθορίζονται στο άρθρο 2 της Κ.Υ.Α.,  είναι τρείς (3) μήνες από την δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως  (07.01.2022).

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 403 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.