Τρίτη, 7η Μαίου 2024  11:36 πμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 14:43

Αγρίνιο: Συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης (14.12.21) συνταξιούχοι της Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο κινητοποίησης με πανελλαδικό χαρακτήρα.

Κύρια αιτήματα των συνταξιουχικών οργανώσεων είναι η χορήγηση της 13ης και 14ης σύνταξης με παράλληλη αύξηση όλων των συντάξεων για την αντιμετώπιση του κύματος ακρίβειας, η απόδοση των αναδρομικών και η ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Δημητρουλής, ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ακαρνανίας Δημήτρης Αρσένης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου Δημήτρης Τσούνης, ο πρόεδρος του Σωματείου Ταμείου Εμπόρων Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Στραβοδήμος και ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Μεσολογγίου και Περιχώρων Νίκος Κασσαβέτης.

Κεντρικός ομιλητής της κινητοποίησης ήταν ο Βασίλης Νικάκης, γενικός Γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και Περιχώρων.

Μετά τη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τα αιτήματα των συνταξιούχων: 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 452 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.