Κυριακή, 19η Μαίου 2024  2:05 μμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Μαϊος 2024 13:34

Eurovision 2024: Απόψε ο Α’ ημιτελικός με την Κύπρο - Η σειρά εμφάνισης των χωρών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η «καρδιά» του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision «χτυπάει» απόψε στο Μάλμε της Σουηδίας και η ΕΡΤ1, σε απευθείας σύνδεση με τη σκηνή του Μalmö Arena, μεταδίδει τον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, στις 22:00.

Ανάμεσα στις χώρες που θα διαγωνιστούν για τη θέση στον Mεγάλο Tελικό, είναι και η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το τραγούδι "Liar". Η Κύπρος εμφανίζεται στην 1η θέση του Α’ Ημιτελικού.

Η σειρά εμφάνισης όλων των χωρών στον Α΄ Ημιτελικό: Κύπρος, Σερβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, Πολωνία, Κροατία, Ισλανδία, Γερμανία, Σλοβενία, Φινλανδία, Μολδαβία, Σουηδία, Αζερμπαϊτζάν, Αυστραλία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο.

Στον Α’ Ημιτελικό, εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο από τις «Big Five», καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον Τελικό.

Απόψε, όμως στη σκηνή της Eurovision επιστρέφει και η Ελένη Φουρέιρα που θα βάλει φωτιά με το "Fuego", θυμίζοντας σε όλους τη μοναδική της εμφάνιση το 2018 που της χάρισε τη 2η θέση.

Τους δύο Ημιτελικούς (7 και 9 Μαΐου) και τον Τελικό (11 Μαΐου) θα παρακολουθήσετε τηλεοπτικά, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1.

O Θανάσης Αλευράς και o Ζερόμ Καλούτα θα σχολιάσουν τους δύο Ημιτελικούς και τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 320 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.