Κυριακή, 19η Μαίου 2024  3:42 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 18:40

Αντιπλημμυρικά έργα ζητά το ΚΚΕ από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το ΚΚΕ πριν τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας διαμαρτυρόμενο για την έλλειψη αντιπλημμρικών έργων. Τα μέλη του ΚΚΕ είχαν μάλιστα μια σύντομη συνομιλία με το πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Παναγιώτη Παπαδόπουλο πριν τη συνεδρίαση ζητώντας να σταματήσει ο εμπαιγμός, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν, από την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια και να προχωρήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ζήτησε από τα μέλη του ΚΚΕ να του επιδώσουν το ψήφισμα με τα αιτήματα τους, με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Αγρινίου Τίμο Παπανικολάου να απαντά ότι τα προβλήματα είναι γνωστά και διαπιστωμένα από τις επαναλαμβανόμενες πλημμύρες και αν δεν τα γνωρίζουν οι άνθρωποι της Περιφερειακής Αρχής δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση που είναι.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 371 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.