Δευτέρα, 27η Μαίου 2024  1:18 πμ
 
wm small
Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 22:43

Τα πρωτοσέλιδα δεν είδαν ότι τα Τμήματα – ρουσφέτια ζουν και βασιλεύουν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκνευρίστηκαν σχεδόν άπαντες στην Αιτωλοακαρνανία με ορισμένα πρωτοσέλιδα σε μερίδα του αθηναϊκού Τύπου και πολλών ιστοσελίδων που έγραψαν ότι η Κεραμέως καταργεί τα Τμήματα -ρουσφέτια του νόμου Γαβρόγλου.

Με ένα απλό γκουγκλάρισμα βέβαια οι εφημεριδάδες των Αθηνών θα έβλεπαν, για παράδειγμα, ότι το Τμήμα Διοίκησης Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων (ΔΕΑΠΤ) στο Αγρίνιο ιδρύθηκε το 1998, όταν ο Γαβρόγλου ήταν λέκτορας… (που λέει ο λόγος). Όμως δεν θα πρέπει να εκνευριζόμαστε με τα ΜΜΕ των Αθήνων κάθε φορά που επιχειρούν να κάνουν «ρεπορτάζ» σε θέμα της επαρχίας και ενίοτε αναμασούν τις εκάστοτε κυβερνητικές διαρροές.

Εμείς φταίμε όμως! Γιατί έπρεπε να πούμε στην Κεραμέως πρώτα θα καταργήσεις τα πραγματικά ρουσφέτια του Γαβρόγλου, τα τμήματα που ιδρύθηκαν με βουλευτικές τροπολογίες και μετά κάνε ό,τι θες (που λέει ο λόγος). Αλλά δυστυχώς η ρητορική που εξέπεμπε η Αιτωλοακαρνανία σε επίπεδο φορέων και εκπροσώπων ήταν σε… άλλο μήκος κύματος.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 310 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.