Σάββατο, 11η Μαίου 2024  12:27 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021 13:00

Αγρίνιο: Κλειστό τμήμα στο 1ο Γενικό Λύκειο λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επανήλθαν στην τηλεκπαίδευση, πριν καλά καλά αρχίσουν τα διά ζώσης μαθήματα,  οι μαθητές τμήματος του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού. 

Μαθητής του τμήματος Α4 του 1ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου προσβλήθηκε από τον ιό, γεγονός που οδήγησε στη  λήψη μέτρων.

Η σχολική μονάδα ενημερώθηκε άμεσα και ακολουθήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα βήματα.  Με βάση το σχετικό πρωτόκολλο τα μαθήματα διδάσκονται με τηλεκπαίδευση  ενώ γίνεται ενδελεχής καθαρισμός και απολύμανση των χώρων που κινήθηκε ο μαθητής. Επιπλέον, εξετάζονται οι στενές επαφές του για τον αποκλεισμό ενδεχόμενης μετάδοσης.

Σημειώνεται ότι  άτομο με επιβεβαιωμένο COVID-19 μπορεί να επιστρέψει στη σχολική μονάδα μετά την παρέλευση τουλάχιστον 10ημέρου από την έναρξη των συμπτωμάτων και  την πάροδο 24 ωρών από την πλήρη υποχώρηση του πυρετού (χωρίς τη λήψη αντιπυρετικών) και την ύφεση των συμπτωμάτων του.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 230 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.