Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  12:08 μμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 20:29

Η ταξιδιωτική εκπομπή “Φτάσαμε” σε Αγρίνιο και Θέρμο – Δείτε το επεισόδιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Στη μεγαλύτερη πόλη του νομού Αιτωλοακαρνανίας, στο Αγρίνιο του ανοιχτού ορίζοντα, των καλλιεργημένων πεδιάδων και της μεγαλύτερης φυσικής λίμνης στην Ελλάδα, ταξίδεψε η εκπομπή.

Ο Ζερόμ εξερεύνησε την ιστορία του καπνού στην πόλη που ταύτισε το όνομά της μαζί του, και συμμετείχε στο παραδοσιακό αρμάθιασμα του καπνού σε καλλιέργεια στο χωριό Ματαράγκα.

Στο καταπράσινο Θέρμο, ο Ζερόμ άλεσε αλεύρι από καλαμπόκι στον τελευταίο παραδοσιακό νερόμυλο της κωμόπολης, που παραμένει σε λειτουργία, ενώ στο χωριό με το ευωδιαστό όνομα Ρίγανη έκανε μια στάση στον Κήπο των Εσπερίδων, όπου έφτιαξε χειροποίητες χυλοπίτες.

Στο Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Αγρινίου ο Ζερόμ πήρε μαθήματα χορού και το ταξίδι ολοκληρώθηκε ιδανικά με βαρκάδα στην πανέμορφη Τριχωνίδα, όπου με τη βοήθεια ενός έμπειρου ψαρά ο Ζερόμ εξερεύνησε όλα τα μυστικά της λίμνης…

ertflix.gr

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Διαβάστηκε 1089 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 22:15
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.