Παρασκευή, 24η Μαίου 2024  6:15 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 10:11

Αγρίνιο: Ικανοποίηση για την επικείμενη αναβάθμιση δύο γηπέδων ποδοσφαίρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια θετική εξέλιξη σχετικά με παρεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν σε γήπεδα ποδοσφαίρου  δύο περιοχών του Αγρινίου έκανε χθες γνωστή, μέσω ανάρτησης του, ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου και  αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος. 

Μετά από συνάντηση  που έγινε με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές αναφέρθηκε στην επικείμενη αναβάθμιση δύο γηπέδων σε Ελαιόφυτο και Μεγάλη Χώρα και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα της ομαδικής συνεργασίας.

Η ανάρτηση του κ. Κιτσοπάνου αναφέρει:

“Τα παλιά τα χρόνια, όταν γινόταν κάτι σημαντικό στο χωριό μας, λέγαμε: φτιάξαμε σχολειό, φτιάξαμε εκκλησιά και γενικά πάντα ό,τι κάναμε, το κάναμε μαζί.
Αυτό για εμάς στην ΔΕ Νεάπολης, είναι κανόνας και για εμένα προσωπικά αρχή.
Είτε πρόκειται περί σημαντικών ή φαινομενικά ασήμαντων ζητημάτων, η ανάδειξη και επίλυση τους, απαιτεί και είναι παράγωγο ομαδικής συνεργασίας(ακόμα και αν φαινομενικά υπάρχουν ελάχιστες παραφωνίες).
Έτσι λοιπόν, σήμερα συγκεντρωθήκαμε(τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα, περί κορωνοϊού μέτρα): το τοπικό συμβούλιο ΤΚ Τριαντέικων – Ελαιοφύτου & Νέου Μπαμπαλιού, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Ζαρκαβέλης, άνθρωποι που πονάνε την τοπική ομάδα και εγώ, προκειμένου να συζητήσουμε ενδελεχώς, την απόφαση του Δημάρχου μας, κ. Παπαναστασίου, περί αναβάθμισης των γηπέδων ποδοσφαίρου της εδώ Τοπικής Κοινότητας αλλά και της Μεγάλης Χώρας(περισσότερα για αυτό σε ύστερη ανάρτηση – ενημέρωση), βασικά να γιορτάσουμε, γιατί πρόκειται για ένα ακόμα χρόνιο και πάγιο αίτημα των κοινοτήτων μας, το οποίο δίνει μια ασφαλή και δημιουργική διέξοδο στα παιδιά μας.
Γιατί όσο υπάρχει συνεργασία και ομόνοια, σεβόμενοι όλοι, ο ένας τον (θεσμικό)ρόλο του άλλου, θα υπάρχει αποτέλεσμα και θα πηγαίνουν τα χωριά μας μπροστά!”

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 269 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.