Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  12:44 πμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 23:51

Πρόγνωση καιρού εβδομάδος 19-25/4 για το Αγρίνιο...

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μελαγχολική άνοιξη..../Προς Μεγ.Εβδομάδα και Πάσχα, πιθανόν 4 εποχών;;!!

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 19-25/4 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

Ο καιρός φαίνεται να θέλει να προχωρήσει με το γενικό κλίμα των ημερών της Σαρακοστής και εν όψει μεγάλης Εβδομάδας και Πάσχα....δηλαδή, να διατηρείται μελαγχολικός, ή καλύτερα χαρμολυπικός, αφού ούτε ανοιξιάζει απόλυτα, αλλά και δεν ξεχνάει κάποια ακόμη χειμωνιάτικα ψήγματα, να τα κρατάει στο μετεο-δισάκι του!! 'Ετσι και η νέα εβδομάδα θα κυμανθεί σε άστατους τόνους, με βροχές, νεφώσεις, αλλά φυσικά και ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να δείχνει τάσεις ανόδου, προς το τέλος αυτής της περιόδου και με την είσοδο στην "μεγαλύτερη" εβδομάδα του χρόνου....



ΔΕΥΤΕΡΑ 19/4.

Γενικά άστατος καιρός, με νεφώσεις, βροχερά διαστήματα στην πόλη (μικρή πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρης καταιγίδας....5-8mm) και ως το τέλος της ημέρας λίγα χιόνια στα πιο ορεινά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΔΝΔ κυρίως διευθύνσεις έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου, θα κυμανθεί από 8-15οC.

ΤΡΙΤΗ 20/4.

Νεφώσεις, με διαστήματα ηλιοφάνειας, αλλά και μέτρια πιθανότητα ασθενής βροχής ή ψιχάλας. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις (ΔΒΔ και ΔΝΔ), ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη, θα κυμανθεί από 6-16 ή και 17οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21/4.

Αυξημένες νεφώσεις, αλλά και διαστήματα με ήλιο. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΔΒΔ και ΔΝΔ διευθύνσεις, έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου, θα κυμανθεί από 6-17 ή και 18οC.

ΠΕΜΠΤΗ 22/4.

'Ιδιο περίπου σκηνικό. Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, με αρκετά διαστήματα επίσης με ηλιοφάνεια, γενικά ασθενείς ανέμους (ΒΒΔ, ΔΒΔ και ΒΒΑ) και θερμοκρασία από 8-20 ή και 21οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/4.

Νεφελώδης καιρός, με βροχές και γενικά κλειστό μουντό σκηνικό (4-7mm). Oι άνεμοι θα πνέουν από ΒΒΑ, ΑΝΑ και ΑΒΑ δειυθύνσεις, γενικά ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη, θα κυμανθεί από 11-19 ή και 20οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/4.

Νεφώσεις με βροχές (γενικά ασθενείς έως μέτριας έντασης....3-5mm), BΑ έως σχεδόν μέτριους άνεμους και θερμοκρασία από 10-19οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ των ΒΑΪΩΝ 25/4.

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες αραιές νεφώσεις, ΒΑ και ΔΒΔ ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία από 9-22 ή και 23οC. 

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....







Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

weatherparty.blogspot.com

Διαβάστηκε 337 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.