Παρασκευή, 10η Μαίου 2024  6:54 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 00:50

Πρόγνωση καιρού εβδομάδος 29/3-4/4 για το Αγρίνιο...

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεθωριάζει ο χειμώνας και επιβάλλεται η άνοιξη!!

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 29/3-4/4 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

Λίγες ψυχρούλες, ελάχιστα έως καθόλου φαινόμενα και άνοδος της θερμοκρασίας προς το Σ/Κ, σε πολύ ανοιξιάτικα πλέον καιρικά δρομάκια, άνω των 20οC!!

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/3.

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, με μέτρια πιθανότητα προς τις απογευματινές ώρες, να σημειωθεί, ασθενή βροχή ή ψιχάλα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΒΑ και ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης, θα κυμανθεί από 5-18 ή και 19οC.

ΤΡΙΤΗ 30/3.

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες αραιές νεφώσεις. Μικρή πιθανότητα για παροδική ασθενή βροχή ή ψιχάλα, στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινιώτικου κάμπου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑ, ΑΒΑ και ΑΝΑ διευθύνσεις, έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη, θα κυμανθεί από 6-16 ή και 17οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 31/3.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, που ενδέχεται να αυξηθούν πρόσκαιρα, ΒΑ ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι και θερμοκρασία εντός Αγρινίου, από 4-14 ή και 15οC.

ΠΕΜΠΤΗ 1/4.

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες αραιές νεφώσεις, ΒΑ, ΔΒΔ και ΔΝΔ ανέμους, γενικά ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης, θα κυμανθεί από 5-17 ή και 18οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/4.

Ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις, που μετά τις απογευματινές ώρες, πιθανότατα να αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΔΝΔ και ΝΔ διευθύνσεις, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης, θα κυμανθεί απόι 5-18οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/4.

Σχεδόν γενική ηλιοφάνει, με κυρίως ΝΔ ανέμους (έως σχεδόν μέτριοι) και θερμοκρασία από 6-9 ή και 20οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/4.

Ηλιοφάνεια και ανοιξο-ζέστη, με ΝΑ ανέμους (ασθενείς έως μέτριοι) και θερμοκρασία εντός πόλης, από 7-22 ή ακι 23οC







Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

weatherparty.blogspot.com

Διαβάστηκε 308 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.