Τρίτη, 21η Μαίου 2024  10:10 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 22:19

Στήριξη Αναγνωστόπουλου σε Φαρμάκη έναντι του Δήμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Και ενώ τις προηγούμενες ημέρες δημιουργήθηκε θέμα ανάμεσα στο Δήμο και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μετά από την καταγγελία του ΤΟΕΒ Μεσολογγίου, πως ο Δήμος καλεί τους ΤΟΕΒ να αποσυρθούν από το εγχείρημα της Ενεργειακής Κοινότητας, ο Νεκτάριος Φαρμάκης «βρήκε» στο Μεσολόγγι μια ακόμη στήριξη στο εγχείρημα, που φιλοδοξεί να απεξαρτήσει τους ΤΟΕΒ από το ρεύμα της ΔΕΗ. Ο τέως Δήμαρχος Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος με επιστολή του συγχαίρει το Νεκτάριο Φαρμάκη «για την πρωτοβουλία που παίρνετε ώστε η Αιτωλοακαρνανία να γίνει μια πρωτοπόρα δύναμη στην ενέργεια και αναφέρομαι συγκεκριμένα στους ΤΟΕΒ».

«Η απεξάρτηση των αρδευτικών δικτύων από την ΔΕΗ» αναφέρει ο Γ. Αναγνωστόπουλος «θα έχει ως αποτέλεσμα μικρό κόστος ενεργειακό, οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντολογικό».

Ωστόσο ο τέως δήμαρχος του Μεσολογγίου στέκεται και στη στάση της σημερινής δημοτικής αρχής. «Παρακολουθώντας τα γεγονότα, ο Δήμος Μεσολογγίου προσπαθεί επικαλούμενος “δήθεν” περιβαλλοντολογικά προβλήματα να ναρκοθετήσει αυτή την προσπάθεια» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει απευθυνόμενος στο Ν. Φαρμάκη :  «Αυτή η χώρα “πληρώνει” τα δασαρχεία, την πολεοδομία και τους αρχαιολογικούς χώρους. Επειδή κατάγομαι από αγροτική περιοχή σε όποια προσπάθεια θα είμαι δίπλα σας».

Eφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 290 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.