Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  4:36 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 20:15

To 2o ΕΠΑΛ Αγρινίου ευχαριστεί τη δημοτική αρχή για την απόκτηση εκπαιδευτικού απινιδωτή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστεί τον δήμο Αγρινίου και τον αντιδήμαρχο Παιδείας Χρήστο Ζαρκαβέλη το 2ο ΕΠΑΛ για την απόκτηση απινιδωτή. Αναλυτικά το ευχαριστήριο:

To 2o ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου ευχαριστεί το Δήμο Αγρινίου και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο του τομέα Παιδείας κ. Ζαρκαβέλη Χρήστο για την ουσιαστική του συμβολή στην απόκτηση εκπαιδευτικού απινιδωτή και προπλάσματος.

Η μεταβιβάσιμη εκπαιδευτική αξία του θα είναι υψηλή για εκπαιδευτικούς και μαθητές του σχολείου μας, στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Επιπροσθέτως, ως Επαγγελματική Λύκειο που λειτουργεί ο τομέας Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, θεωρείται απαραίτητος για την σύνδεση θεωρίας – πράξης. Σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί επιμόρφωση σε εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, ώστε να αξιοποιηθούν στο έπακρον οι δυνατότητες του απινιδωτή.
Απώτερος στόχος αποτελεί η άρτια εκπαίδευση των μαθητών μας για να παράσχουν υπηρεσίες στους συμπολίτες μας, και προσθέτοντας επιπλέον μία ακόμη δεξιότητα στο επαγγελματικό τους προφίλ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 461 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.