Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:18 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 20:45

Ανακοίνωση για την πληρωμή De minimis παράκτιας Αλιείας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε συνέχεια της με αρ.πρωτ.: 456/12-11-2020 εκτέλεσης πληρωμής από τον ΟΠΕΚΕΠΕ των δικαιούχων στα πλαίσια των de minimis παράκτιας Αλιείας, o Οργανισμός με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ οι πληροφορίες που έλαβε από τα απαντητικά αρχεία της Τράπεζας και δύναται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών  ΤΑΧΙSΝΕΤ μέσω της επιλογής https://www.opekepe.gr/el/systima-dimosiopoiisis-pliromon-opekepe.

Στις περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει απόρριψη πληρωμών, θα απευθύνεστε  στην Γεν. Δ/νση Αλιείας του ΥΠΑΑΤ,  στην οποία υπάρχει η σχετική βάση δεδομένων, προκειμένου να γίνουν οι σχετικές διορθώσεις και να αποσταλεί εκ νέου η λίστα των εγκεκριμένων δικαιούχων για να εκτελεστούν οι πληρωμές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Διαβάστηκε 683 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία