Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:47 μμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 19:48

Webinar για την “Αγροτική Ατζέντα στην Ευρώπη μετά το COVID 19”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2020, με θέμα Επείγουσα ανάγκη για ευρωπαϊκή αγροτική ατζέντα μετά την κρίση του COVID19.

Η Επιτροπή για τους Φυσικούς Πόρους (NAT Commission) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις Περιφέρειες με την ομάδα RUMPA & Smart Villages, και με την υποστήριξη οργανισμού RuralityEnvironment– Development και EUROMONTANA διοργωνώνουν διαδικτυακό σεμινάριο στις 27 Νοεμβρίου 2020, με θέμα “Επείγουσα ανάγκη για ευρωπαική αγροτική ατζέντα μετά την κρίση του COVID19”.

Σκοπός είναι να διερευνηθούν οι εμπειρίες που προέκυψαν από τις αγροτικές περιοχές κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID-19 και πώς πρέπει να μεταφραστεί το νέο μακροπρόθεσμο όραμα για τις αγροτικές περιοχές σε ένα συγκεκριμένο πολιτικό πλαίσιο – την ευρωπαϊκή αγροτική ατζέντα – που θα επιτρέψει και θα δώσει τη δυνατότητα στις αγροτικές κοινότητες να μετατρέψουν τις προκλήσεις σε ευκαιρίες.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα http://www.ruraleurope.ovh/en/2020/11/06/webinar-a-european-rural-agenda-is-urgently-needed-for-rural-areas-after-covid-crisis

Η εγγραφή είναι ανοιχτή on line έως τις 25 Νοεμβρίου 2020.

Διαβάστηκε 530 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία