Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:48 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 18:41

Πληρώνονται περίπου 30 εκ. ευρώ για την ενίσχυση των αιγοπροβατοτρόφων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εγκρίθηκε η πίστωση του ποσού – Ξεκίνησε η πληρωμή

Την πίστωση ποσού ύψους 29.887.590,34 ευρώ σε συνολικά 39.368 κτηνοτρόφους, που υπάγονται στον κλάδο της αιγοπροβατοτροφίας, ενέκρινε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης, στο πλαίσιο των μέτρων για την ενίσχυση αγροτών που έχουν πληγεί από τις επιπτώσεις της νόσου Covid-19. Οι ενισχύσεις έχουν αρχίσει να πιστώνονται σταδιακά στους λογαριασμούς των δικαιούχων από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.

Ο κ. Βορίδης σε σχετική δήλωσή του υπογραμμίζει: «το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παρεμβαίνει συνεχώς και καίρια υπέρ της ανακούφισης των κλάδων που έχουν πληγεί από την πανδημία, καλύπτοντας την απώλεια εισοδήματος των αγροτών με στόχο την απρόσκοπτη συνέχιση της παραγωγικής τους διαδικασίας. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η καταβολή ενός ιδιαιτέρως σημαντικού ποσού για την ενίσχυση της ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας. Θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε εμπράκτως όλους τους πληγέντες και πληττόμενους κλάδους της αγροτικής παραγωγής της πατρίδας μας».

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 485 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία