Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:52 πμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 01:11

Σπήλιος Λιβανός: "Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο Σπήλιος Λιβανός, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στον κ. Τσακαλώτο, Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο ΣΥΡΙΖΑ και στους εισηγητές κα Αχτσιόγλου και κ. Σκουρλέτη, στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ΥΠΟΙΚ κ. Σταϊκούρα.

1. Ως προς τις αιτιάσεις του κ. Σκουρλέτη και του κ. Τσακαλώτου για την προβολή της πρότασης δυσπιστίας στα ΜΜΕ σημείωσε:
"Η Εφημερίδα των Συντακτών, και φαντάζομαι ότι δεν εννοείται ότι η Εφημερίδα των Συντακτών είναι ένα όργανο προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης, έχει 5ο τίτλο την πρόταση.
Η μόνη εφημερίδα που είχε πρώτο θέμα την τεράστια πολιτική κίνηση του κυρίου Τσίπρα, ήταν η Αυγή των 700 φύλλων, που κατέρριψε την ιστορία της τοποθετώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά μπροστά στον αγκυλωτό σταυρό."

2. Για την ταύτιση ΣΥΡΙΖΑ-ΜΕΡΑ 25 ανέφερε: «Χθες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε τίποτα το αντισυνταγματικό στο νομοσχέδιο, σύρθηκε πίσω από τον κ. Βαρουφάκη για να βρει επιχειρήματα και σήμερα τον ξαναφέρνετε χωρίς να τολμήσετε να πείτε το όνομα του. Ταυτίζεστε με τον κύριο Βαρουφάκη διότι μαζί καταστρέψατε τη χώρα το 2015»

3. Ως προς την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ είπε:
"Συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ θα ακούσετε από 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ότι ο κύριος Τσίπρας ήταν αυτός ο οποίος κατήργησε την προστασία της πρώτης κατοικίας, ότι ο κύριος Τσίπρας ήταν αυτός που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του για να γίνουν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και οτι ο κύριος Τσίπρας ήταν αυτός που κυνηγά τον πρώην σύντροφο σας κ. Λαφαζάνη στα δικαστήρια.Πήγατε για μαλλί και θα βγείτε κουρεμένοι"

Διαβάστηκε 616 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/