Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:57 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 19:11

Γενετικοί πόροι: οι δικαιούχοι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η συνολική επιπρόσθετη Δημόσια Δαπάνη ύψους 2.197.752,09 ευρώ.

Συγκεκριμένα, στη Δράσης 10.2.1, «Γενετικοί πόροι στην κτηνοτροφία», Μέτρο 10, Υπομέτρο 10.2 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιόδου (2014-2020), εγκρίθηκε η ένταξη για έντεκα (11) δικαιούχους μετά την υποβολή αιτήσεων τροποποίησης για την παράταση υλοποίησης του έργου που έχουν αναλάβει, από την αρμόδια Επιτροπή, με συνολική επιπρόσθετη Δημόσια Δαπάνη ύψους 2.197.752,09 ευρώ.

Οικονομική Ενίσχυση

Οι όροι χορήγησης της οικονομικής ενίσχυσης των έργων που αναλαμβάνουν οι δικαιούχοι έχουν ως εξής:

Α. για την ενέργεια «Συλλογή - τήρηση στοιχείων γενεαλογίας των ζώων» χορηγείται οικονομική ενίσχυση σε ποσοστό 100% Η ιδία συμμετοχή των δικαιούχων είναι μηδενική.

Β. για την ενέργεια «Συγκέντρωση στοιχείων ελέγχου αποδόσεων», χορηγείται οικονομική ενίσχυση σε ποσοστό 70%. Η ιδία συμμετοχή των δικαιούχων που αναλαμβάνουν τη συγκεκριμένη ενέργεια, ανέρχεται στο 30% του επιλέξιμου προϋπολογισμού

Γ. για την ενέργεια «Ενημέρωση και παροχή συμβουλών για τη διάδοση και χρήση του κατάλληλου ζωικού γενετικού υλικού», χορηγείται οικονομική ενίσχυση σε ποσοστό 100%. Η ιδία συμμετοχή των δικαιούχων είναι μηδενική.

Δ. για την ενέργεια «Γονοτυπικός έλεγχος των ζώων», χορηγείται οικονομική ενίσχυση σε ποσοστό 100% . Η ιδία συμμετοχή των δικαιούχων είναι μηδενική.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση και τους δικαιούχους ΕΔΩ

Διαβάστηκε 704 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία