Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:57 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 12:59

Αγρίνιο – Ιανός: Πού κλήθηκε για συνδρομή η Πυροσβεστική Υπηρεσία – Περιορισμένης έκτασης τα προβλήματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προβλήματα περιορισμένης έκτασης παρουσιάστηκαν μέχρι στιγμής στο Αγρίνιο με κύριο τα πλημμυρικά φαινόμενα σε δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου και τον Διοικητή της Στράτο Πετράκη από το πρωί στις 08.30 μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική κλήθηκε να κάνει 5 κοπές δένδρων, 11 αντλήσεις υδάτων, να προσφέρει βοήθεια σε πολίτη και να απεγκλωβίσει ένα άτομο από ασανσέρ, ενώ πριν τις 8.30 δεν υπήρξε κάποια κλήση που να σχετίζεται με τον “Ιανό“.

“Επί της ουσίας δεν υπήρχαν μέχρι στιγμής σοβαρά προβλήματα και κυρίως δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές. Η υπηρεσία είναι σε πλήρη ετοιμότητα για οτιδήποτε και αν κληθεί. Προτρέπουμε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, αν είναι υποχρεωμένοι να μεταβούν κάπου και να μην κυκλοφορούν άσκοπα” τόνισε ο κ. Πετράκης.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 620 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.