Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:03 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 17:35

Ανακοίνωσε Γαρέζο και Μούκα ο ΑΟ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο ακόμα προσθήκες ανακοίνωσε ο ΑΟ Αγρινίου. Συγκεκριμένα, σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γαρέζου και του Γιώργου Μούκα.

Η ανακοίνωση για τον Γιώργο Γαρέζο:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Γιώργου Γαρέζου.
Ο Γιώργος Γαρέζος είναι γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου του 1995, έχει ύψος 1.98μ. και αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3”. Ξεκίνησε τη μπασκετική του καριέρα στις Ακαδημίες του Ηρακλή και από το 2013 έως το 2015 αγωνίστηκε με το “Γηραιό” στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Ακολούθησαν ο Αργοναύτης Καλαμαριάς, ο Α.Σ. Ευρώπη Πευκοχωρίου 1987 και ο Κ.Σ. Γέφυρας. Την αγωνιστική περίοδο 2018 – 19 αγωνίστηκε στη Basket League με τον Ήφαιστο Λήμνου και πέρσι στο Ρέθυμνο Cretan Kings.
Τον καλωσορίζουμε στην “οικογένεια” του Α.Ο.Α. και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματά μας.

Με τιμή
Η Διοικούσα Επιτροπή του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Γιώργου Μούκα:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Γιώργου Μούκα.
Ο Γιώργος Μούκας είναι γεννημένος στις 11 Σεπτεμβρίου του 1989, έχει ύψος 1.98μ. και αγωνίζεται στη θέση του forward. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και στα 17 του αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική με τα χρώματα του Άδενδρου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στους Τιτάνες Δράμας, στην τσέχικη Οστράβα, στον Ηρακλή Κοζάνης, στο Χολαργό, στον Ιωνικό Ιωνίας, στην Ε.Κ. Καβάλας, στη γερμανική Χάγκεν, στον Αρκαδικό, στον Κεραυνό Αιγίου, στη γερμανική Μίνερς Έσεν και στην ισπανική Καρταχένα.
Τον καλωσορίζουμε στην “οικογένεια” του Α.Ο.Α. και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματά μας.

Με τιμή
Η Διοικούσα Επιτροπή του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 718 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.