Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:40 μμ
 
wm small
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 00:43

Super League: Όλα έτοιμα για σέντρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλοι οι σκόπελοι ξεπεράστηκαν και πλέον είμαστε έτοιμοι για τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος. Μετά την συμφωνία των πέντε “άστεγων¨” με τη Nova ξεμπλοκαρίστηκε η υπογραφή της προκήρυξης.

Από εκεί και πέρα οι ΠΑΕ συμφώνησαν να διατηρηθεί το περσινό σύστημα στα Play-off (οι 6 πρώτοι) και Play-out (οι υπόλοιποι 8), ενώ αποφασίστηκε να αναβληθούν οι τρεις πρώτοι αγώνες του Απόλλωνα και οι δύο πρώτοι του ΠΑΣ Γιάννινα. Γι’ αυτό το λόγο θα κληρωθούν αντίπαλοι την 1η αγωνιστική.

Καθορίστηκαν επίσης οι υπόλοιποι κλειδάριθμοι, το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα και όλα είναι έτοιμα για την κλήρωση που αρχίζει σε λίγο.

Η Λίγκα αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Η Γενική Συνέλευση της Super League προχώρησε στην ομόφωνη έγκριση της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όπως και στην έγκριση των Προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17) αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Εγκρίθηκε το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία να απέχουν οι εκπρόσωποι της Super League, από την επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για αποφάσεις της.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 834 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.