Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:02 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 13:52

Νέα αυστηρότερα μέτρα: Προς οριζόντια επιβολή ωραρίου στα κέντρα διασκέδασης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοταχώς για νέα μέτρα προχωρά η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά στο μέτωπο του κορωνοϊού και στην αποτροπή της ραγδαίας εξάπλωσής του.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις από την κυβέρνηση κι όπως μετέδωσε ο Σπύρος Μουρελάτος από τη συχνότητα του Open TV είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο οριζόντιας επιβολής ωραρίου στα κέντρα διασκέδασης, έως τα μεσάνυχτα.

Εξάλλου, στο τραπέζι είναι και η επέκταση του μοντέλου της Μάλτας, δηλαδή η προσκόμιση υποχρεωτικού τεστ 72 ωρών και για άλλες χώρες που έχουν υψηλό επιδημιολογικό φορτίο. Πολύ μεγάλη είναι η ανησυχία για τα βόρεια σύνορά μας με Αλβανία, Σερβία, Ρουμανία κι εξετάζεται αν θα επεκταθούν ή αν θα αυστηροποιηθούν τα μέτρα που είναι σε ισχύ εδώ κι εβδομάδες.

Ολοένα απομακρύνεται και το ενδεχόμενο να διεξαχθεί τελικά η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης, αλλά ακόμα κι αν θα διεξαχθεί, υπό άλλους όρους, είναι αμφίβολο αν θα παραστεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστηκε 690 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.