Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:22 μμ
 
wm small
Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020 18:21

Προπονητές στην Α΄ ΕΠΣΝΑ: Οι κλεισμένοι- και τα ερωτηματικά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ρυθμό προετοιμασίας θα μπουν τις επόμενες ημέρες οι ομάδες της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ.Όμως ακόμα σε αρκετές ομάδες δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, ενώ σε κάποιες μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ο τεχνικός, αλλά ουσιαστικά μένουν λεπτομέρειες για τις συμφωνίες. Φυσικά υπάρχουν και οι ομάδες που έχουν επιλέξει και ανακοινώσει τον προπονητή που θα τις καθοδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα.

Τ​ο websports παρουσιάζει τι ισχύει στο θέμα του προπονητή στις 16 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία του Νομού μας.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: Η αναμονή της κατηγορίας φαίνεται να πηγαίνει λίγο πίσω τις εξελίξεις στην ομάδα. Υπάρχουν συζητήσεις, έχουν πέσει ονόματα, αλλά ακόμα δεν υπάρχει εικόνα για το νέο προπονητή.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ: Από τη στιγμή που ξεκαθαρίζει ότι θα βρεθεί στην Α΄ Κατηγορία υπάρχει φαβορί για την τεχνική ηγεσία. Ο Κώστας Γιωτόπουλος όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στο “τιμόνι” της Δόξας.

Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: Το θέμα του τεχνικού τιμ έκλεισε για την ομάδα. Ο Θανάσης Διαμαντόπουλος θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο με άμεσο συνεργάτη τον Ανδρέα Καλαβριζιώτη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ: Η επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει στο Δοκίμι. Ο Θόδωρος Λαυράνος τα πήγε πολύ καλά πέρσι και θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα, όμως φαβορί υπάρχει. Οι άνθρωποι του Ηρακλή επιθυμούν την παραμονή του Γιάννη Λιάκα και είναι πιθανή η ανανέωση της συνεργασίας για ένα ακόμα χρόνο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: Ο Ατρόμητος δεν έχει ανακοινώσει τίποτα. Η ομάδα όπως όλα δείχνουν συνεχίζει, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο θέμα του προπονητή.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Ο νέος τεχνικός έκλεισε γρήγορα και ήδη έχει πιάσει δουλειά. Ο Χρήστος Ζαπάντης επιστρέφει στον πάγκο του Ομήρου και ήδη προχωρούν οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ: Δύσκολο φαντάζει το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Εθνικός τη νέα χρονιά στην Α΄ ΕΠΣΝΑ. Υπάρχει στασιμότητα, ενώ έχουν αποχωρήσει και παίκτες από το περσινό ρόστερ.

ΕΝΩΣΗ Α.Ο.Κ. ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: Θεωρητικά το θέμα του προπονητή δεν έχει κλείσει. Όμως όλα δείχνουν ότι δε θα υπάρξει αλλαγή και ο Γιώργος Ζήκος θα είναι και του χρόνου προπονητής στην ομάδα της Κατοχής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957: Το θέμα δεν έχει λήξει, όμως και εδώ υπάρχει φαβορί για παραμονή. Ο Βασίλης Παπαθανασίου είναι φαβορί για να βρίσκεται και τη νέα χρονιά στον πάγκο του Απόλλωνα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ο Γιάννης Ντζιβανάκης συνεχίζει στον Αστέρα. Ο νεαρός τεχνικός έχει κάνει έργο στην ομάδα και θα βρίσκεται για τέταρτη σεζόν στον πάγκο της.

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ: Δύσκολη δείχνει η συμμετοχή του Αράκυνθου στην Α΄ ΕΠΣΝΑ. Εξελίξεις δεν υπάρχουν και όλα συνηγορούν στο ότι η ομάδα δε θα δηλωθεί στη μεγάλη κατηγορία.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Είναι η πρώτη ομάδα που ανακοίνωσε επίσημα προπονητή, ενώ έκλεισε και το τεχνικό τιμ. Στον πάγκο θα βρίσκεται ο Ανδρέας Μαργέλης με άμεσο συνεργάτη τον Παναγιώτη Γαρμπή.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ: Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί, όμως δε θα υπάρξει αλλαγή. Ο Πάνος Βραχωρίτης οδήγησε τον Αστέρα στην Α΄ Κατηγορία και θα βρεθεί για 7η συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας.

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Από τη στιγμή που ξεκαθάρισε ότι θα βρίσκεται στην Α΄ Κατηγορία, ξεκίνησε ο σχεδιασμός. Φαβορί για την τεχνική ηγεσία είναι ο Λάκης Παπαχρήστος, που καθοδήγησε την ομάδα της Αμφιλοχίας πριν από τρία χρόνια στη Γ΄ Εθνική.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ: Ο Γιώργος Λιότσος παραμένει στον πάγκο της Αναγέννησης. Πλέον όμως καταστρώνει τα πλάνα του για τη συμμετοχή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Πηγή: websports.gr

Διαβάστηκε 1147 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.