Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:20 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 20:10

AUTHENTIC OLIVE-NET: ανάρτηση προσωρινού πίνακα βαθμολογίας προσόντων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο κύριος ειδικός στόχος του έργου είναι η ανάπτυξη κοινών δομών και διαδικασιών καινοτομίας για την πιστοποίηση της γνησιότητας των προϊόντων ελιάς στην περιοχή του προγράμματος.

Το έργο «AUTHENTIC-OLIVE- NET», στο οποίο μετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος,  χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Interreg Ελλάδα – Ιταλία 2014 – 2020, όπου άπτεται του Άξονα Προτεραιότητας 1 «Καινοτομία και Ανταγωνιστικότητα» και συγκεκριμένα του Ειδικού Στόχου 1.1 «Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης της καινοτομίας και ανάπτυξη διασυνοριακών δικτύων για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας».

Επισυνάπτεται ο προσωρινός πίνακας βαθμολογίας προσόντων των υποψηφίων που αφορούν την αριθ.πρωτ.137400/2353/3-7-2020 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που είχε εκδοθεί στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου ευρωπαϊκού έργου "AUTHENTIC-OLIVE-NET: Certification of Authenticity and Development of a Promotion Network Olive products in the across border GREECE-ITALY area"  με αριθμό διαδικτυακής ανάρτησης ΑΔΑ: 6ΞΙΙ7Λ6-4Μ1:

Το έργο AUTHENTIC-OLIVE-NET εισάγει έναν καινοτόμο και αποτελεσματικό τρόπο ανάδειξης και πιστοποίησης της αυθεντικότητας του έξτρα παρθένου ελαιολάδου και ελαιολάδου ΠΟΠ και ΠΓΕ και την προώθηση με έξυπνο τρόπο των ανταγωνιστικών τους πλεονεκτημάτων σε νέες αγορές και δίκτυα εμπορίας. Έτσι, ο γενικός στόχος του έργου είναι η δημιουργία ενός Δικτύου Καινοτομίας στον Τομέα Ελαιολάδου (Αυθεντικό- Ελια- Δίκτυο) μεταξύ των Επιμελητηρίων, των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, των Ερευνητικών Ιδρυμάτων και των Περιφερειακών Αρχών, προκειμένου να αναπτυχθούν και να προσφερθούν στις τοπικές εταιρείες ελαιολάδου, καινοτόμες & παγκοσμίως αναγνωρισμένες μέθοδοι πιστοποίησης της αυθεντικότητας, εργαλεία, δομές και υπηρεσίες.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι: 875.000,00€, και ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι 180.000,00€, ο οποίος σε ποσοστό 85% χρηματοδοτείται απευθείας από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Interreg Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020» μέσω του επικεφαλής εταίρου και κατά 15% από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Διαβάστηκε 1059 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία